Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  PUBLIC PERCEPTION OF GENETIC ENGINEERING AND THE CHOICE TO PURCHASE GENETICALLY MODIFIED FOOD
Autores:  Abdulkadri, Abdullahi O.
Pinnock, Simone
Tennant, Paula F.
Data:  2004-05-18
Ano:  2004
Palavras-chave:  Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Research and Development/Tech Change/Emerging Technologies
Resumo:  This paper presents the results of a survey conducted on public perception of genetic engineering in Jamaica. Our findings suggest that the safety of genetically modified foods is a major concern for consumers and that the perception of the prospects for genetic engineering to improve the quality of life represents a major factor in a consumer'’s decision to purchase GM foods.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  14518

http://purl.umn.edu/19984
Editor:  AgEcon Search
Relação:  American Agricultural Economics Association>2004 Annual meeting, August 1-4, Denver, CO
Selected Paper
Formato:  12

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional