Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  BABT
País:  Brazil
Título:  Effects of fatty acids on carbohydrates and lipids of canola seeds during germination
Autores:  Ferrarese,M. L. L.
Baleroni,C. R. S.
Ferrarese-Filho,O.
Data:  1998-01-01
Ano:  1998
Palavras-chave:  Allelochemicals
Carbohydrates
Lipids
Cotyledons
Canola
Resumo:  The present work was carried out to investigate the effects of caprylic acid (C8) and oleic acid (C18) on carbohydrates and lipids during canola seed germination. The results showed that oleic acid influence carbohydrate concentration but did not influence lipid concentration. Significant results were found with caprylic acid that affected carbohydrates and lipids in cotyledons after three-day germination.
Tipo:  Info:eu-repo/semantics/article
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89131998000300007
Editor:  Instituto de Tecnologia do Paraná - Tecpar
Relação:  10.1590/S1516-89131998000300007
Formato:  text/html
Fonte:  Brazilian Archives of Biology and Technology v.41 n.3 1998
Direitos:  info:eu-repo/semantics/openAccess
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional