Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
QUALITY OF FROZEN PEAS AND PEACHES SUBJECTED TO ELEVATED TEMPERATURES DURING SIMULATED RETAIL AND CONSUMER HANDLING AgEcon
Cook, Annetta; Davis, Carole; Fulton, Lois; Runyan, Jack L..
The quality of frozen peas and peach slices exposed to 21ºC (70ºF) for several minutes or 2 hours and to 27ºC (80ºF) for 20 or 60 minutes was determined by panel ratings and shear force and color difference measurements.
Tipo: Journal Article Palavras-chave: Food Consumption/Nutrition/Food Safety.
Ano: 1978 URL: http://purl.umn.edu/27772
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional