Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 9
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Protein in rice flour and its role on rice starch hydrolysis Thai Agricultural
Wansuksri, R.; Chotineeranat, S.; Chollakup, R.; Piyachowman, K.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Hydrolysis; Rice; Starch; Protein.
Ano: 1999 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4826
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effect of amylose and amylopectin structure on gel properties of Thai rice starches Thai Agricultural
Piyachomkwan, K.; Wansuksri, R.; Ninchan, B.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Rice.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4758
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Grain quality index for evaluating the textural properties of cooked rice Thai Agricultural
Piyachomkwan, K.; Chatakanonda, P.; Wansuksri, R.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Rice.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4756
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Comparative study on compositional and functional properties of cassava- and corn-based maltodextrin Thai Agricultural
Piyachowman, K.; Chotineeranat, S.; Wansuksri, R.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Cassav; Starch.
Ano: 2002 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4794
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Effect of starch structure on cooking and eating quality of thai rice products Thai Agricultural
Sriroth, K.; Chatakanonda, P.; Ninchan, B.; Wansuksri, R.; Piyachomkwan, K..
Palavras-chave: Rice.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4762
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Application of granular starch hydrolyzing enzymes for ethanol production Thai Agricultural
Piyachomkwan, K.; Wansuksri, R.; Walapatit, S.; Chatakanonda, P.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Cassava; Strach.
Ano: 2006 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4726
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Relationship between structural properties of rice starches and their physico-chemical properties and cooking quality of rice grains Thai Agricultural
Piyachomkwan, P.; Wansuksri, R.; Kijkhunasatian, C.; Chatakanonda, P.; Ninchan, B.; Santisopasri, V.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Rice; Physico; Chemical.
Ano: 2005 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4738
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Industrial production of rice starch Thai Agricultural
Termvejsayanon, N.; Chotineeranat, S.; Piyachomkwan, K.; Lumchaiyaphum, B.; Wansuksri, R.; Sriroth, K..
Palavras-chave: Cassava; Starch.
Ano: 2003 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4785
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Comparison of analytical method for amylose content in rice starch Thai Agricultural
Sriroth, K.; Ninchan, B.; Wansuksri, R.; Piyachomkwan, K..
Palavras-chave: Rice.
Ano: 2004 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/4760
Registros recuperados: 9
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional