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Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Combined effect of high hydrostatic pressure and microbial transglutaminase on texture, color and protein denaturation of a restructured meat product.
Autores:  BONFIM, R. C.
STEPHAN, M. P.
ROSENTHAL, A.
DELIZA, R.
MATHIAS, S. P.
AZEVEDO, T. L.
MELLINGER-SILVA, C.
FERREIRA, J. C. S.
LEAL JUNIOR, W. F.
Data:  2013-10-29
Ano:  2013
Palavras-chave:  Alta pressão hidrostática
Transglutaminase microbiana
Textura
Cor
Eletroforese
Resumo:  2013
Tipo:  Resumo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  11952

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/969679

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/91618/1/2013-124.pdf
Editor:  In: INTERNATIONAL NONTHERMAL FOOD PROCESSING WORKSHOP, 2013, Florianópolis. Research and innovation towards competitiveness: workshop. Florianópolis: FIESC/SENAI, 2013. p. 110.
Relação:  Embrapa Agroindústria de Alimentos - Resumo em anais de congresso (ALICE)
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