Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
|
País: |
Brazil
|
Título: |
Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach.
|
Autores: |
BARROS-MARCELLINI, A. M.
FERREIRA, E. A. S.
DELIZA, R.
MARCELLINI, P. S.
MATTOS, C. T. G. B.
ROSENTHAL, A.
|
Data: |
2013-12-03
|
Ano: |
2013
|
Palavras-chave: |
Formulação de suco de fruta
Escala ideal
Superfície de resposta
Cereja brasileira
|
Tipo: |
Separatas
|
Idioma: |
Inglês
|
Identificador: |
In: PANGBORN SENSORY SCIENCE SYMPOSIUM, 10., 2013, Rio de Janeiro. Abstracts... [S.l.]: Elsevier, 2013. Ref. P2.2.001.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/972793
|
Direitos: |
openAccess
|
|