Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
|
País: |
Brazil
|
Título: |
Physical-chemical characterization of Tempranillo and Barbera organic wines from São Francisco Valley, Brazil.
|
Autores: |
SOUZA, J. F. de
NASCIMENTO, A. M. de S.
COSTA, A. O.
SANTOS, S. F.
PEREIRA, G. E.
|
Data: |
2017-01-04
|
Ano: |
2016
|
Palavras-chave: |
Barbera
Vinhos orgânicos
Tempranillo
Vale do São Francisco
Vitivinicultura
Grape.
Uva
Vinho.
|
Resumo: |
The present work aimed to characterize two varieties of experimental wines from organic production: Barbera and Tempranillo cultivars, in the São Francisco Valley, Brazil.
|
Tipo: |
Parte de livro
|
Idioma: |
Inglês
|
Identificador: |
In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1059940
|
Formato: |
1 Pen drive,
|
Direitos: |
openAccess
|
|