Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Physical-chemical characterization of Tempranillo and Barbera organic wines from São Francisco Valley, Brazil.
Autores:  SOUZA, J. F. de
NASCIMENTO, A. M. de S.
COSTA, A. O.
SANTOS, S. F.
PEREIRA, G. E.
Data:  2017-01-04
Ano:  2016
Palavras-chave:  Barbera
Vinhos orgânicos
Tempranillo
Vale do São Francisco
Vitivinicultura
Grape.
Uva
Vinho.
Resumo:  The present work aimed to characterize two varieties of experimental wines from organic production: Barbera and Tempranillo cultivars, in the São Francisco Valley, Brazil.
Tipo:  Parte de livro
Idioma:  Inglês
Identificador:  In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016.

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1059940
Formato:  1 Pen drive,
Direitos:  openAccess
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional