Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
|
País: |
Brazil
|
Título: |
Development and sensorial analysis of a cereal bar containing linseed, quinoa and algaroba.
|
Autores: |
VAZ, A.
SOUZA, V. S.
MARTELLI, S. M.
TAKEITI, C. Y.
CARVALHO, C. W. P. de
ALVES, G. L.
FAKHOURI, F. M.
|
Data: |
2012-10-22
|
Ano: |
2012
|
Palavras-chave: |
Barra de cereal
Análise sensorial
Amaranto.
Linhaça
Manga
Quinoa.
|
Tipo: |
Separatas
|
Idioma: |
Inglês
|
Identificador: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/937357
|
Direitos: |
openAccess
|
|