Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
|
País: |
Brazil
|
Título: |
Development and application of biopolymer coatings to specialty green coffee beans: Influence on water content, color and sensory quality.
|
Autores: |
FERREIRA, L. F.
ABREU, G. F. de
LAGO, A. M. T.
FIGUEIREDO, L. P.
BORÉM, F. M.
MARTINS, M. A.
BORGES, S. V.
DIAS, M. V.
|
Data: |
2018-10-08
|
Ano: |
2018
|
Palavras-chave: |
Application of edible coatings
Coffee quality
Conservation of beans
Storage
|
Tipo: |
Artigo de periódico
|
Idioma: |
Inglês
|
Identificador: |
LWT - Food Science and Technology, v. 96, p. 274-280, 2018.
0023-6438
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1097055
10.1016/j.lwt.2018.05.037
|
Direitos: |
openAccess
|
|