Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
|
País: |
Brazil
|
Título: |
Physiological seed quality of 'BRS Mari' hot pepper during seed development and maturation.
|
Autores: |
JUSTINO, E. V.
LOPES, A. C. A.
NASCIMENTO, W. M.
SILVA, P. P.
|
Data: |
2012-07-17
|
Ano: |
2012
|
Palavras-chave: |
Hot pepper
Maturation.
Pimenta
Semente
Qualidade
Maturação.
Seed quality
Solanum lycopersicum.
|
Resumo: |
Abstract 78.
|
Tipo: |
Parte de livro
|
Idioma: |
Inglês
|
Identificador: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SEED, TRANSPLANT AND STAND ESTABLISHMENT OS HORTICULTURAL CROPS: SOWING THE FUTURE OF TROPICAL HORTICULTURE, 6., 2012, Brasília, DF. Abstracts... Brasília, DF: Embrapa, 2012.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/928456
|
Formato: |
p. 78.
|
Direitos: |
openAccess
|
|