Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Phsicochemical composition of Cabernet Sauvignon wine from different areas of the Serra Gaúcha, Brazil.
Autores:  RIZZON, L. A.
MIELE, A.
Data:  2008-01-10
Ano:  2007
Palavras-chave:  Composição física
Zoneamento
Cabernet Sauvignon
Brasil
Rio Grande do Sul
Região da Serra Gaúcha
Composição Química
Enologia
Vinho
Resumo:  The objective of this work was to evaluate the physicochemical composition of the Cabernet Sauvignon wine made from grapes grown in different areas of the Serra Gaúcha, the Brazilian most important viticultural region.
Tipo:  Separatas
Idioma:  Inglês
Identificador:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM [OF] GESCO, 15., 2007, Porec. Comptes rendus... [Porec, Croatia: OIV: Iinstitute Of Agriculture and Tourism: Ministery of Agriculture, Forestry and Water Management], 2007.

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/542396
Formato:  p. 384-390.
Direitos:  openAccess
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional