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Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons flours.
Autores:  HASHIMOTO, J. M.
SCHMIELE, M.
NABESHIMA, E. H.
Data:  2020-10-21
Ano:  2020
Palavras-chave:  Farinha instantânea
Rapid Visco Analyzer
Retrogradação
Vigna Unguiculata
Extrusão
Viscosidade
Resumo:  There is little research on the viscosity profile analysis of cowpea cotyledon flour (CCF). Due to the new ways of using pulses grains in the diet, it is important to evaluate the viscoamylographic behavior of raw and processed CCF.
Tipo:  Artigo de periódico
Idioma:  Inglês
Identificador:  Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 23, e2019303, 2020.

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1125711

https://doi.org/10.1590/1981-6723.30319
Direitos:  openAccess
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