Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
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País: |
Brazil
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Título: |
Sorghum flour BRS 305 hybrid has the potential to modulate the intestinal microbiota of rats fed with a high-fat high-fructose diet.
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Autores: |
MARTINO, H.
MARTINEZ, O. D. M.
GRANCIERI, M.
GOMES, M. J. C.
SILVA, B. P. da
SÃO JOSÉ, V.
TOLEDO, R. C. L.
QUEIROZ, V. A. V.
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Data: |
2022-11-18
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Ano: |
2022
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Palavras-chave: |
Microbiota
SCFAs
Microbioma intestinal
Gut microbiome
Sorgo
Farinha
Variedade
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Tipo: |
Anais e Proceedings de eventos
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Idioma: |
Inglês
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Identificador: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022.
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1148433
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Direitos: |
openAccess
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