Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Organic Eprints
País:  Germany
Título:  Health effects of organic food – what can we say?
Autores:  Tahvonen, Raija
Data:  2017-06-19
Ano:  2017
Palavras-chave:  Food security
Food quality and human health
Resumo:  Debates on health effects of organic food arise from time to time. However, there are not enough scientific clinical studies to give fair objective statements.
Tipo:  Conference paper, poster, etc.
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://orgprints.org/31446/1/Tahvonen.docx

http://orgprints.org/31446/3/NJF_2017_Tahvonen_31446%20Health%20effects%20of%20organic%20food%20%E2%80%93%20what%20can%20we%20say.pdf

Tahvonen, Raija (2017) Health effects of organic food – what can we say? In: Aakkula, Jyrki; Hakala, Kaija; Huhta, Harri; Iivonen, Sari; Jurvanen, Ulla; Kreismane, Dzidra; Land, Anita; Lähdesmäki, Merja; Malingen, Matti; Mikkola, Minna; Nordlund-Othen, Janne; Nuutila, Jaakko; Peetsmann, Elen; Piskonen, Sirpa; Rasmussen, Ilse A.; Skulskis, Virgilijus; Tahvonen, Raija; Taskinen, Sirpa; Ullvén, Karin; Wibe, Atle and Wivstad, Maria (Eds.) NJF Seminar 495 - 4th organic Conference: Organics for tomorrow's food systems, 19 - 21 June 2017, Mikkeli, Finland, 13 (1), NJF Report, pp. 87-88.

urn:ISSN:1653-2015
Relação:  http://orgprints.org/31446/
Formato:  application/msword

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional