Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Organic Eprints
País:  Germany
Título:  GreenPork - Økologisk svinekød produceret med græsprotein.
Autores:  Therkildsen, M.
Data:  2019-03-14
Ano:  2019
Palavras-chave:  Farming Systems
Feeding and growth
Post harvest management and techniques
Resumo:  Præsentation af det foreløbige arbejde med testning af kødkvaliteten hos slagtesvin fodret med græsprotein.
Tipo:  Conference paper, poster, etc.
Idioma:  da
Identificador:  http://orgprints.org/35366/1/Greenpork%20%E2%80%93%20Kvalitetstest%20p%C3%A5%20%C3%B8kologisk%20svinek%C3%B8d%20produceret%20med%20gr%C3%A6sprotein_Margrethe%20Therkildsen_Gr%C3%A6sprotein-event_14-03-2019.pdf

Therkildsen, M. (2019) GreenPork - Økologisk svinekød produceret med græsprotein. [GreenPork - Organic pork produced with grass protein.] Speech at: Græsprotein - Skal det erstatte soja?, Herning, 14-03-2019.
Relação:  http://orgprints.org/35366/
Formato:  application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional