Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  31
País:  United States
Título:  Obesity, BMI, and Diet Quality: How does the South Measure Up?
Autores:  Duffy, Patricia A.
Zizza, Claire A.
Kinnucan, Henry W.
Data:  2009-01-12
Ano:  2009
Palavras-chave:  Obesity
Diet quality
Food insecurity
Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Health Economics and Policy
I10
I30
Resumo:  This paper examines regional differences in obesity rates, Body Mass Index (BMI) and dietary quality, using data from the 1999-2002 National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES), Mobile Examination Center (MEC). For women, BMI and obesity prevalence may be higher in the Deep South states, but the difference is explained by demographic characteristics. Diet quality was found to be lower in the South.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://purl.umn.edu/46558
Relação:  Southern Agricultural Economics Association>2009 Annual Meeting, January 31-February 3, 2009, Atlanta, Georgia
Formato:  20
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional