Registro completo |
Provedor de dados: |
ArchiMer
|
País: |
France
|
Título: |
Mild processing techniques and development of functional marine protein and peptide ingredients
|
Autores: |
Thorkelsson, G
Sigurgisladottir, S
Geirsdottir, M
Jóhannsson, R
Guerard, Fabienne
Chabeaud, Aurelie
Bourseau, Patrick
Vandanjon, Laurent
Jaouen, Pascal
Chaplain-derouiniot, M
Fouchereau-peron, Martine
Martinez Alvarez, Oscar
Le Gal, Yves
Ravallec-ple, Rozenn
Picot, Laurent
Berge, Jean-pascal
Delannoy, Charles
Jakobsen, Greta
Johansson, I
Batista, Ireneu
|
Data: |
2008
|
Ano: |
2008
|
Tipo: |
Text
|
Idioma: |
Inglês
|
Identificador: |
http://archimer.ifremer.fr/doc/00056/16747/14184.pdf
|
Relação: |
http://archimer.ifremer.fr/doc/00056/16747/
|
Formato: |
application/pdf
|
Fonte: |
Improving seafood products for the consumer
|
Direitos: |
2008 Borresen T.
|
|