Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Quality of soybean seeds with different lignin content obtained from desiccated plants. Repositório Alice
BOTELHO, F. J. E.; OLIVEIRA, J. A.; VON PINHO, E. V. de R.; CARVALHO, E. R.; RESENDE, M. P. M.; REIS, L. V..
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Glycine Max; Desiccants.
Ano: 2019 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1110958
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Tolerance of Coffea arabica L. seeds to sub zero temperatures. Repositório Alice
COELHO, S. V. B.; ROSA, S. D. V. F. da; CLEMENTE, A. da C. S.; PEREIRA, C. C.; FIGUEIREDO, M. A. de; REIS, L. V..
Preservation of the quality of coffee seeds is hindered by their intermediate behavior in storage. However, long-term storage at sub zero temperatures may be achieved by adjusting the water content of the seeds. The aim of this study was to evaluate the tolerance of coffee seeds to freezing, in relation to physiological and enzymatic modifications. Coffee seeds were dried in two manners, rapid and slow, to water contents of interest, 0.67, 0.43, 0.25, 0.18, 0.11, and 0.05 g H2O g-¹ dw (dry basis). After drying, the seeds were stored at a temperature of -20 ºC and of 86 ºC for 24 hours and for 12 months, and then compared to seeds in cold storage at 10 ºC. The seeds were evaluated through calculation of percentage of normal seedlings, percentage of...
Tipo: Artigo de periódico Palavras-chave: Saturated saline solutions; Antioxidant enzymes; Solução salina saturada; Enzima antioxidante; Secagem; Congelamento; Drying; Silica gel; Freezing.
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1082056
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Enzymatic and cathodic water protection during coffee seed drying. Repositório Alice
FIGUEIREDO, M. A.; ROSA, S. D. V. F. da; CLEMENTE, A. C. S.; COELHO, S. V. B.; GUIMARÃES, G. C.; REIS, L. V..
Tipo: Anais e Proceedings de eventos Palavras-chave: Saturated salt solution; Antioxidant process; Processo antioxidante.; Catalase; Enzima; Peroxidase; Silica gel..
Ano: 2016 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1065334
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Uso de dessecantes e qualidade fisiológica de sementes de soja. Repositório Alice
REIS, L. V.; BOTELHO, F. J. E.; CARVALHO, E. R.; OLIVEIRA, J. A.; SILVA, C. A. T. da.
O objetivo neste trabalho foi verificar a influência de diferentes dessecantes na qualidade fisiológica e no vigor de sementes de quatro cultivares de soja.
Tipo: Anais e Proceedings de eventos Palavras-chave: Glufosinato de amônio.; Glycine Max; Paraquat; Pré-Colheita..
Ano: 2011 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/899045
Registros recuperados: 4
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional