Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Rentabilidade da pasteurizacao de leite na fazenda. 14
HOLANDA JUNIOR, E. V.; HOLANDA, E. D.; AMARAL, J. B. C.; MIRANDA, W. M..
Este trabalho objetiva apresentar a rentabilidade da pasteurização de leite na fazenda, considerando duas situações de preços da terra.
Tipo: Parte de livro Palavras-chave: Cost; Custo; Leite; Pasteurização; Processamento; Renda; Income; Pasteurized milk.
Ano: 2001 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/134563
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
First isolation of Mycobacterium avium subsp paratuberculosis from commercial pasteurized milk in Argentina 58
Paolicchi,Fernando; Cirone,Karina; Morsella,Claudia; Gioffré,Andrea.
Mycobacterium avium subsp paratuberculosis was isolated from two out of seventy samples (2.86 %) of pasteurized and ultra-pasteurized milk. The isolates were positives to IS900 PCR and showed a C17 RFLP pattern, the most prevalent in Argentina. The present study is the first report of Mycobacterium avium subsp paratuberculosis culture from pasteurized milk in Argentina.
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Paratuberculosis; Mycobacterium avium subsp paratuberculosis; Pasteurized milk; PCR IS900.
Ano: 2012 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822012000300028
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Detection of Bacillus cereus isolated during ultra high temperature milk production flowchart through random amplified polymorphic DNA polymerase chain reaction 65
Vidal,Ana Maria Centola; Rossi Junior,Oswaldo Durival; Abreu,Irlan Leite de; Bürger,Karina Paes; Cardoso,Marita Vedovelli; Gonçalves,Ana Carolina Siqueira; Rossi,Gabriel Augusto Marques; D'Abreu,Léa Furlan.
ABSTRACT: The present study focused on isolation Bacillus cereus during the UHT milk production and shelf life, to assess the enterotoxigenic production capacity of isolates and to evaluate the use of the RAPD-PCR technique to verify whether Bacillus cereus isolated at different phases of UHT milk processing belongs to the same strain. For this, six groups of milk samples composed of raw, pasteurized and UHT milk were collected from a processing plant. The results revealed that bacteria belonging to the Bacillus cereus group were isolated from 51.6%, 81.6% and from 13.8% of raw, pasteurized and UHT milk samples, respectively. About 50.0% of isolates from raw milk, 19.2% isolates from pasteurized milk and 70.7% isolates from UHT milk were capable of...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Bacillus cereus; Enterotoxins; Microbiological quality; Pasteurized milk; Raw milk; UHT milk.
Ano: 2016 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782016000200286
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional