Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Physico-chemical and sensorial evaluation of sugarcane spirits produced using distillation residue BABT
Menezes,Evandro Galvão Tavares; Alves,José Guilherme Lembi Ferreira; Valeriano,Carolina; Guimarães,Isabela Costa.
The objective of the present study was to analyze the use of vinasse from cachaça as an ingredient of the fermentation medium for the spirit production. The fermentations were conducted out in three successive batches using a Saccharomyces cerevisiae isolate. In the first batch, the sugarcane broth was only diluted with distilled water. In the second and third batches, the fermentations were carried out using the cane broth diluted with vinasse from the distillation of the sugarcane wines of the first and second batches, respectively at a concentration of 10% (v/v). The spirits were submitted to the physicochemical and sensorial analyses. The results showed that vinasse addition did not affect the fermentation, distillation and chemical-sensorial quality...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Vinasse; Ethanol; Sugarcane spirits; Physico-chemical composition; Sensory analysis; Saccharomy cescerevisiae.
Ano: 2013 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-89132013000100016
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Varieties resistant to black leaf streak with the potential for jams processing. Repositório Alice
GODOY, R. C. B. de; WASZCZYNSKYJ, N.; SANTANA, F. A.; SILVA, S. de O.; SOUSA NETO, M. A. de; LEDO, C. A. da S.; OLIVEIRA, L. A. de.
2011
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Physico-chemical composition; Raw material; Multivariate analysis; Agroindustry.
Ano: 2011 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/904152
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional