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Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Evaluation of the temperature effect and pectinolytic enzyme complex to obtaining of compounds carotenoids from bagasse cashew apple.
Autores:  BARBOSA, M. M.
RODRIGUES, R. D. P.
PINTO, G. A. S.
BRITO, E. S. de
Data:  2011-03-28
Ano:  2010
Palavras-chave:  Temperature effect
Pectinolytic enzyme complex
Bagasse cashew apple
Resumo:  2010
Tipo:  Artigo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  12798

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/883295

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/34084/1/AT10112.pdf
Editor:  In: INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS, 28., 2010, Lisboa, Portugal. Book of Abstracts. Lisboa: International Society for Horticultural Science, 2010. p. 324.
Relação:  Embrapa Agroindústria Tropical - Artigo em anais de congresso (ALICE)
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