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Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Evaluation of roasted coffee beverage pervaporation to aroma concentration: process efficiency and enrichment factor.
Autores:  CABRAL, L. M. C.
ASSIS, A. R.
BIZZO, H. R.
MATTA, V. M.
SARAIVA, S. H.
Data:  2009-02-05
Ano:  2008
Palavras-chave:  Café torrado
Pervaporação
Aroma
Resumo:  2008
Tipo:  Resumo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  9741

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/416867

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75485/1/2008-211.pdf
Editor:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 22., 2008, Campinas. Programme. Abstracts. Lausanne: Association for Science and Information on Coffee, 2008. p. 46, F406.
Relação:  Embrapa Agroindústria de Alimentos - Resumo em anais de congresso (ALICE)
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