Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Phenolic content, physical-chemical composition and antioxidant activity of Syrah wines elaborated in São Francisco Valley during ripening.
Autores:  BARBARÁ, J. A.
NICOLLI, K. P.
BIASOTO, A. C. T.
SILVA E. A. S.
CORREA, L. C.
ZINI, C. A.
Data:  2016-12-20
Ano:  2016
Palavras-chave:  Vale do São Francisco
Vinho tinto
Uva
Vitivinicultura
Vinho
Grapes
Resumo:  The present work aimed to study the phenolic content, physical-chemical composition and antioxidant activity of red wines cv Syrah prepared from grapes harvested at different stages of ripeness.

2016
Tipo:  Resumo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  56211

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1058950

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152053/1/Aline-2-2016.pdf
Editor:  In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016.
Relação:  Embrapa Semiárido - Resumo em anais de congresso (ALICE)
Formato:  1 Pen drive.
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional