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Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Phenolic Compounds, Organic Acids and Antioxidant Activity of Grape Juices Produced in Industrial Scale by Different Processes of Maceration.
Autores:  LIMA, M. dos S.
DUTRA, M. da C. P.
TOALDO, I. M.
CORREA, L. C.
PEREIRA, G. E.
OLIVEIRA, D. de.
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
NINOW, J. L.
Data:  2015-09-10
Ano:  2015
Palavras-chave:  Bioactive compounds
Pectinases
Suco de uva
Grape juice
Vitis labrusca
Resumo:  2015
Tipo:  Artigo em periódico indexado (ALICE)
Idioma:  Português
Identificador:  16022

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1023598

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129323/1/lima-foodchemistry-v188-p384-392-dec2015.pdf
Editor:  Food Chemistry, v. 188, p. 384-392, Dec. 2015.
Relação:  Embrapa Uva e Vinho - Artigo em periódico indexado (ALICE)
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