Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
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País: |
Brazil
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Título: |
Winery by-products: extraction optimization, phenolic composition and cytotoxic evaluation to act as a new source of scavenging of reactive oxygen species.
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Autores: |
MELO, P. S.
MASSARIOLI, A. P.
DENNY, C.
SANTOS, L. F. dos.
FRANCHIN, M.
PEREIRA, G. E.
VIEIRA, T. M. F. de S.
ROSALEN, P. L.
ALENCAR, S. M. de.
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Data: |
2015-09-10
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Ano: |
2015
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Palavras-chave: |
Cytotoxicity (MTT)
Winery by-products
Response surface methodology (RSM)
Reactive oxygen species (ROS)
Anthocyanins
Cytotoxicity
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Resumo: |
2015
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Tipo: |
Artigo em periódico indexado (ALICE)
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Idioma: |
Português
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Identificador: |
16021
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1023593
http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/129318/1/melo-foodchemistry-v181-p160-169-2015.pdf
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Editor: |
Food Chemistry, v. 181, p. 160-169, Aug. 2015.
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Relação: |
Embrapa Uva e Vinho - Artigo em periódico indexado (ALICE)
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