Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Influence of vineyard managements on aroma of Merlot wines.
Autores:  NICOLLI, K. P.
BIASOTO, A. C. T.
GUERRA, C. C.
SANTOS, H. P. dos
WELKE, J,. E.
ZINI, C. A.
Data:  2016-12-20
Ano:  2016
Palavras-chave:  Cromatografia
Vinho Merlot
Análise quantitativa descritiva
Vitis vinifera
Uva
Vinho
Aroma
Grapes
Resumo:  The objective of this study is to evaluate the influence of vineyard managements on aroma of Campanha Gaúcha Merlot wines through quantitative descriptive analysis (QDA), gas chromatography ? olfactometry (GC - O) and comprehensive two - dimensional gas chromatography coupled to time-of -flight mass spectrometric detection (GC × GC/TOFMS) .

2016
Tipo:  Resumo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  56210

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1058947

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152049/1/Aline-2016.pdf
Editor:  In: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016.
Relação:  Embrapa Semiárido - Resumo em anais de congresso (ALICE)
Formato:  1 Pen drive.
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional