Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Brazil nut almonds: nutritional and market aspects.
Autores:  WANDER, A. E.
GAZZOLA, R.
COELHO, C. H. M.
GAZZOLA, J.
SOUZA, G. da S. e.
Data:  2010-02-05
Ano:  2008
Palavras-chave:  Castanha do Pará
Betholletia excelsa
Mercado
Valor nutritivo
Nutrição
Produção
Nutrição humana
Comercialização.
Resumo:  The aim of this study was to estimate the annual growth rate in production and exportation of Brazil nut almonds. Presents information related to the composition of different fatty acids from brazil nut almonds and the human daily intake needs, as well as an analysis of its production, its growth rate during the last 20 years and its export. and the human daily intake needs.

2008
Tipo:  Artigo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  47007

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/656944

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/17365/1/Brazil-nut-almonds.pdf
Editor:  In: TROPENTAG 2008: INTERNATIONAL CONFERENCE ON RESEARCH FOR DEVELOPMENT IN AGRICULTURE AND FORESTRY, FOOD AND NATURAL RESOURCE MANAGEMENT, 2008, Stuttgart. Competition for resources in a changing world: new drive for rural development: [proceedings]. Stuttgart: University of Hohenheim, 2008.
Relação:  Área de Informação da Sede - Artigo em anais de congresso (ALICE)
Formato:  4 p.
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional