Registro completo |
Provedor de dados: |
Repositório Alice
|
País: |
Brazil
|
Título: |
Effects of processing on the chemical, physicochemical, enzymatic, and volatile metabolic composition of pitaya (Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose).
|
Autores: |
SANTOS, G. B. M.
DIONISIO, A. P.
MAGALHAES, H. C. R.
ABREU, F. A. P. de
LIRA, S. M.
LIMA, A. C. V. de
SILVA, G. S. da
LIMA, A. C. V. de
GUEDES, J. A. C.
ARAUJO, I. M. da S.
ARTUR, A. G.
PONTES, D. F.
ZOCOLO, G. J.
|
Data: |
2020-06-03
|
Ano: |
2020
|
Palavras-chave: |
CG-MS
Metabólitos voláteis
Polifenol oxidase
Peroxidase Análise
Quimiométrica
Polyphenols
Peroxidases
|
Resumo: |
bitstream/item/213636/1/ART20009.pdf
|
Tipo: |
Artigo em periódico indexado (ALICE)
|
Idioma: |
Inglês
|
Identificador: |
16412
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1122942
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108710
|
Editor: |
Food Research International, 127, art. no. 108710, 2020.
|
Relação: |
Embrapa Agroindústria Tropical - Artigo em periódico indexado (ALICE)
|
|