Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Carotenoid composition of Umbu-Cajá fruits from Bahia.
Autores:  PEREZ, C. L.
FELIPPE, A. C.
KIMURA, M.
JANZANTTI, N. S.
OLIVEIRA, L. A. de
VIANA, E. de S.
Data:  2012-11-09
Ano:  2012
Palavras-chave:  Carotenoid
Umbu-Cajá
Resumo:  Umbu-cajá (Spondias spp.) is a tropical fruit, native from Brazilian northeastern region, consumed fresh or prepared as ice cream, jelly and juice by the population from small cities.

2012
Tipo:  Resumo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  28965

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/939312

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/69797/1/Carotenoid-composition-of-Umbu-Caja-fruits-from-Bahia..pdf
Editor:  In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. 1 CD-ROM. IUFoST 2012.
Relação:  Embrapa Mandioca e Fruticultura - Resumo em anais de congresso (ALICE)
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional