Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  IPB - Escola Superior Agrária
País:  Portugal
Título:  Aroma compounds in eleven edible mushroom species: relationship between volatile profile and sensorial characteristics
Autores:  Pinho, P. Guedes de
Ribeiro, Bárbara
Gonçalves, Rui
Baptista, Paula
Valentão, P.
Seabra, R.M.
Andrade, P.B.
Data:  2011-07-22
Ano:  2008
Palavras-chave:  Volatile and semi-volatile components
Wild edible mushrooms
Resumo:  Volatile and semi-volatile components of 11 wild edible mushrooms, Suillus bellini, Suillus luteus, Suillus granulatus, Tricholomopsis rutilans, Hygrophorus agathosmus, Amanita rubescens, Russula cyanoxantha, Boletus edulis, Tricholoma equestre, Fistulina hepatica and Cantharellus cibarius, were determined by headspace solidphase microextraction and by liquid extraction combined with gas chromatographymass spectrometry.
Tipo:  ConferenceObject
Idioma:  Inglês
Identificador:  Pinho, P. Guedes de; Ribeiro, Bárbara; Gonçalves, Rui; Baptista, Paula; Valentão, P.; Seabra, R.M.; Andrade, P.B. (2008) - Aroma compounds in eleven edible mushroom species: relationship between volatile profile and sensorial characteristics. In 12th Weurman Flavour Research Symposium. Interlaken, Switzerland. p. 467-471

http://hdl.handle.net/10198/5934
Editor:  Blank, Imre; Wüst, Matthias; Yeretzian, Chahan
Direitos:  open access
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional