Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  International Rice Research Institute
País:  United States
Título:  A study of the relationship between the physico-chemical properties and the eating quality of rice
Autores:  Meyers, Hans
Data:  2008-08-02
Ano:  1996
Palavras-chave:  Rice
Physicochemical properties
Food quality
Sensory evaluation
Composition
Resumo:  [viii], 90 l. : ill. Thesis (Bio-Ing. Scheikunde) -- Katholieke Universiteit Leuven
Tipo:  Thesis
Identificador:  Meyers, H. 1996. A study of the relationship between the physico-chemical properties and the eating quality of rice. Louvain, Belgium. 90 l.

http://hdl.handle.net/123456789/607
Editor:  Louvain, Belgium, Katholieke Universiteit Leuven
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional