Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Diversity of Xanthomonas spp. associated with bacterial spot of processing tomatoes in Brazil. Repositório Alice
QUEZADO-DUVAL, A. M.; LOPES, C. A.; LEITE JÚNIOR, R. P.; LIMA, M. F.; CAMARGO, L. A. E..
Bacterial spot has become a major problem in Brazilian processing tomato fields due to favorable environmental conditions, lack of resistant cultivars or lack of efficient chemical control. The occurrence of genetic groups/species of Xanthomonas associates with bacterial spot in tomato in Brazil was studied from 1995 to 2000, upon phenotypic and genotypic characterization of 447 strains collected in commercial fields in the Central-West and Northeast. The four recently described Xanthomonas species associated with bacterial spot of tomato were detected. The populations from de Central-West were mainly composed of X. gardneri (group D/race T2). Xanthomonas vesicatoria (group B/race T2) and X. euvesicatoria (group A/race T1) were also present in some fields...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Tomate; Doença; Bactéria; Controle químico; Análise química; Processamento; Eletroforese; Tomate; Tomato.
Ano: 2005 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/157930
Registros recuperados: 1
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional