Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Development of maize cultivars for higher pro-vitamin A carotenoids content in Brazil. Repositório Alice
GUIMARAES, P.; PAES, M.; SCHAFFER, R.; RIBEIRO, P.; RIOS, S.; CARDOSO, W.; QUEIROZ, V.; CARVALHO, J.; NUTTI, M..
2009
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Biofortificação; HarvestPlus; Carotenóide; Milho; Zea mays.
Ano: 2009 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/428260
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Development of maize cultivars for higher pro-vitamin A carotenoids content in Brazil. Repositório Alice
GUIMARAES, P.; PAES, M.; SCHAFFER, R.; RIBEIRO, P.; RIOS, S.; CARDOSO, W.; QUEIROZ, V.; CARVALHO, J.; NUTTI, M..
2009
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Biofortificação; HarvestPlus; Carotenóide; Milho; Zea mays.
Ano: 2009 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/574440
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Milled rice quality evaluation during storage under different temperature conditions. Repositório Alice
BASSINELLO, P. Z.; NUNES, R. C.; KOAKUZU, S. N.; ARAUJO, E.; FERREIRA, R. A.; CARDOSO, W.; BASTOS, R.; CARDOSO, M. S.; MORAIS, O. P..
Most of Brazilian consumers prefer to eat soft and fluffy cooked rice, especially when it is stored under refrigeration and re-heated. After harvest, some rice varieties, mainly from lowland system, need some weeks or months to reach the desirable cooking grain quality and normally the chemical and sensory analyses take place right after harvest. In order to check the home storage conditions effect on rice quality traits, five lowland varieties were cultivated in the same field at Embrapa Rice and Beans experimental station and harvested at the recommended point. The rice paddy was dehulled and milled and the milling degree was kept uniform.
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Armazenamento; Temperatura; Arroz; Oryza sativa.
Ano: 2010 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/874552
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional