Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Nova tecnologia para secagem de filé salgado de cação. Infoteca-e
CORNEJO, F.E.P.; PARK, K.J..
1990
Tipo: Comunicado Técnico (INFOTECA-E) Palavras-chave: Cacao; Secagem; Shark filet; Drying.
Ano: 1990 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/handle/doc/410546
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Thermobacteriology of Bacillus thuringiensis after conventional drying. Repositório Alice
ARRUDA, R.O.M.; MORAES, I.O.; CAPALBO, D. M. F.; PARK, K.J..
Bacillus thuringiensis (Bt) can be produced both by submerged or solid state fermentation, but the recovery of the bioinsecticide presents some problems, mainly during the drying process. This paper presents the thermobacteriological behavior of Bt spores after conventional drying. The bioinsecticide was obtained by submerged fermentation and the broth was centrifuged using a laboratory sharples centrifuge. Drying process used hot air at 50oC, 70oC and 90oC at a velocity of 4,02 m/s. The test material was prepared using 3% active principle with 50% humidity. It was mixed with clay and humidified with a 5% lactose solution. Acrilic boxes (5cm x 10cm x 2cm) containing the material were submitted to the drying process during 22.5h. During the experimental...
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Biopesticides; Biocontrol agent; Production; Submerged fermentation.
Ano: 1996 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/12563
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional