Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Determination of biogenic amines on Syrah tropical wines from São Francisco Valley, Brazil. Repositório Alice
NASSUR, R. C. M. R.; NASCIMENTO, A. M de S.; SOUZA, J. F.; LIMA, L. C. O.; GLÓRIA, M. B. A.; PEREIRA, G. E..
The aim of this study was to identify and quantify biogenic amines in an experimental Syrah red wine produced in a tropical region in Brazil. The wine was produced at the Enology Laboratory (Embrapa Semiarid, Petrolina, PE, Brazil) and the bioactive amines were determined at Federal University of Minas Gerais, Brazil
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Vale do São Francisco; Aminas biogênicas; Uva; Vinho tropical; Vinho tinto; Enological chemistry; Grapes.
Ano: 2015 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1032700
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Physical-chemical characteristics of Chenin Blanc wine grapes produced in two different seasons in the São Francisco Valley. Repositório Alice
SOUZA, J. F.; NASCIMENTO, A. M. de S.; NASSUR, R. C. M. R.; SANTOS, S. F.; PADILHA, C. V. S.; PEREIRA, G. E..
This study had the objective to evaluate the enological potential of Chenin Blanc grapes harvested from the same vines, in two different seasons in 2014.
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Características físico-químicas; Chenin Blanc; Vale do São Francisco; Uva; Grapes; Enological chemistry.
Ano: 2015 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1036892
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Physical-chemical characteristics of Chenin Blanc wine grapes produced in two different seasons in the São Francisco Valley. Repositório Alice
SOUZA, J. F.; NASCIMENTO, A. M. de S.; NASSUR, R. C. M. R.; SANTOS, S. F.; PADILHA, C. V. S.; PEREIRA, G. E..
This study had the objective to evaluate the enological potential of Chenin Blanc grapes harvested from the same vines, in two different seasons in 2014.
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Características físico-químicas; Chenin Blanc; Vale do São Francisco; Uva; Grapes; Enological chemistry.
Ano: 2015 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1032767
Registros recuperados: 3
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional