Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Green (Detox) juice physicochemical properties and stabilization effect of naturals emulsifiers Ciência Rural
Fraga,Jully Lacerda; Sant’Ana,Gizele Cardoso Fontes; Silva,Kelly Alencar; Amaral,Priscilla Filomena Fonseca.
ABSTRACT: Green or “detox” juice is a mixture of fruit juice with vegetables, which has been used intensively by consumers seeking for healthy food. Physicochemical properties of Green juice were accessed in the present research, which brings new insights for the use of this beverage in human diet. A total phenolic content of 2833.60 mg GAE (Gallic acid equivalent)/ g of juice and a Total Antioxidant Capacity by FRAP of 323.62 µM Fe2SO4 / g of juice and by ABTS•+ of 333.11 µM Trolox/ g of juice, indicated good antioxidant properties. Low energy and reducing sugar content indicate its use for low calorie diet, but low carbohydrate and protein content prove that Green juice cannot be used as meal replacement. The addition of a microbial biosurfactant (YlBio)...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Yarrowia lipolytica; Chia seed mucilage; Food rheology; Pseudoplastic fluid; Bioemulsifiers.
Ano: 2020 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782020000300752
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Physicochemical and microbiological effects of different sonication times on goat's milk yogurt. Repositório Alice
DELGADO, K. F.; PEREIRA, M. P.; FRASÃO, B.; VIEIRA, C. P.; BRIGIDA, A. I. S.; CONTE JUNIOR, C..
bitstream/item/167999/1/slaca12n71861Delgado-et-al.pdf
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Engenharia de processos; Tecnologias emergentes; Ultrasound technology; Fermented caprine milk; Food rheology.
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1081296
Registros recuperados: 2
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional