Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 6
Primeira ... 1 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Comparação de diferentes métodos de secagem das excretas de frangos de corte sobre as perdas de nitrogênio e energia. Repositório Alice
KRABBE, E. L.; SANDRI, E. C.; AVILA, V. S. de; MAIORKA, A.; LOPES, L. dos S.; KLEIN, C. H..
2013
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Nutrição animal; Frango de corte; Ração; Liofilização; Animal nutrition; Broiler feeding; Freeze drying; Drying of feed.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/969521
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Drying characteristics, quality and safety aspects of bamboo shoots using difference drying methods CIGR Journal
Mahayotpanya, Chamaiporn; Phoungchandang, Singhanat -.
Physical and chemical properties of bamboo shoots revealed that the middle part of bamboo shoots was suitable for drying and consumption. The optimum conditions for cyanide reduction were boiling at 100°C for 30 min. Modified Halsey and Modified Oswin models were the best fit for fresh and boiled bamboo shoots, respectively. Drying constant was increased with high drying temperature or microwave power as well as boiling treatment. The three parameter model was the most effective model to describe the drying behaviors of bamboo shoots. Boiled bamboo shoots and dried using microwave power at 720 W could decrease drying time up to 20 fold and increase the retention of total phenolics (11.08%), 2, 2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) (20.75%) and 2, 2'-azino-bis...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Antioxidant activity bamboo shoot cyanide residue freeze drying microwave drying tray drying antioxidant activity; Bamboo shoot; Cyanide residue; Freeze drying; Microwave drying; Tray drying.
Ano: 2016 URL: http://www.cigrjournal.org/index.php/Ejounral/article/view/3566
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Efeito da liofilização na reativação de bactérias com atividade anammox. Repositório Alice
SCUSSIATO, L. A.; KUNZ, A.; BORTOLI, M.; VIANCELLI, A.; AMARAL, A. C. do; CHINI, A.; SUZIN, L..
2013
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Gestão ambiental; Liofilização; Dejeto; Suíno; Freeze drying; Swine waste.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/973975
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Methane Production by the Anaerobic Digestion of Tall Fescue samples pre- and post-ensiling, prepared by Thermal (40°C) or Freeze Drying CIGR Journal
McEniry, Joseph; O'Kiely, Padraig.
Herbage samples for small-scale batch digestion tests are often dried and milled to provide smaller representative sub-samples for analyses.  Thermal drying, however, can change the chemical composition of a feedstock and these changes may impact on specific CH4 yield.  Consequently, freeze drying is often the preferred system for drying grass samples.  However, additional difficulties are encountered when evaluating silage samples as a result of the loss of volatile compounds during both thermal and freeze drying.  As grass and grass silages are readily used as feedstocks for biogas production, the impact of drying method needs to be considered for herbages pre- and post-ensiling.  This study investigated the effects of thermal (40ºC) and freeze drying on...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Agriculture; Biogas grass; Grass silage; Thermal drying; Freeze drying; Anaerobic digestion; Biogas.
Ano: 2014 URL: http://www.cigrjournal.org/index.php/Ejounral/article/view/2196
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
The effects of different freeze-drying protective agents on the viability of phosphate solubilizing bacteria from the genus Bacillus. Repositório Alice
FERNANDES, T. A.; OLIVEIRA, M. C.; FIGUEIREDO, J. E. F.; OLIVEIRA, C. A..
bitstream/item/166024/1/Effects-different.pdf
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Microbial culture collection; Liofilização; Freeze drying.
Ano: 2017 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1078766
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
Viabilidade de Lactobacillus rhamnosus 1127 e Lactobacillus plantarum 270 liofilizados após fermentação em leite caprino. Repositório Alice
BARCELOS, S. C. de; MORAES, G. M. D.; SANTOS, K. M. O. dos; EGITO, A. S. do..
2013
Tipo: Artigo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Tecnologia de alimento; Caprino; Leite de cabra; Alimento funcional; Lactobacillus rhamnosus; Lactobacillus plantarum; Liofilização; Alimento fermentado; Fermento lático; Food technology; Goat milk; Health foods; Fermented foods; Lactic fermentation; Freeze drying.
Ano: 2013 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/965492
Registros recuperados: 6
Primeira ... 1 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional