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Censored Quantile Regression and Purchases of Ice Cream AgEcon
Gustavsen, Geir Waehler; Jolliffe, Dean; Rickertsen, Kyrre.
The effects on purchases of ice cream of increasing the value added tax (VAT) for less healthy foods and removing the VAT for healthy foods are estimated. The effects on high- and low-purchasing households are estimated by using quantile regressions. Many households did not purchase ice cream and censored quantile regressions are estimated by a recently developed algorithm, which is simple, robust, and performs well near the censoring point. High-purchasing households will reduce their annual per capita purchases with 1.8 kilograms corresponding to an annual reduction of more than half a kilogram of body weight.
Tipo: Conference Paper or Presentation Palavras-chave: Censored quantile regression; Ice cream; Obesity; Purchase; Taxes; Food Consumption/Nutrition/Food Safety; Research Methods/ Statistical Methods.
Ano: 2008 URL: http://purl.umn.edu/6534
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Desenvolvimento de sorvete potencialmente probiótico de leite de cabras adoçado com mel de abelhas africanizadas. Repositório Alice
PAULA, C. M. de; PORTELA, M. C. C.; NASCIMENTO, G. O. C. do; PEREIRAM S. C.; PEREIRA, J. O. P.; SANTOS, K. M. O. dos..
2009
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Leite de cabra; Tecnologia de alimento; Caprino; Sorvete; Produto derivado do leite; Alimento funcional; Nutrição humana; Goat milk; Ice cream; Probiotics.
Ano: 2009 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/578226
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Isolation and survival of Yersinia enterocolitica in ice cream at different pH values, stored at -18°c BJM
Pederiva,Norma B. Barbini de; Guzmán,Ana M. Stefanini de.
The presence of Yersinia enterocolitica was investigated in 203 samples of industrial (123) and non-industrial ice cream (80). Two Y. enterocolitica strains were isolated from non-industrial ice cream, which suggests the possibility of post-manufacturing contamination. One strain was typed as B:1A, O: 3,50,51; lis Xz, while the other one was biotyped as: B:1A but not serologically typed. Survival of Y. enterocolitica was investigated by inoculating nine samples of industrially manufactured ice cream to contain 20 CFU/ml of Y. enterocolitica and stored at -18°C for 480 days. The inoculated samples were classified into three different groups according to their pH (Group 1: pH 4-5; Group 2: pH 5-6 and Group 3: pH 6-7). Viability was determined by a...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Yersinia; Isolation; Survival; Ice cream; PH.
Ano: 2000 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822000000300005
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Sorvete potencialmente probiótico de leite de cabra e mel de abelhas africanizadas: características probióticas, fisico-químicas, microbiológicas e sensoriais, no município de Sobral/CE. Repositório Alice
PAULA, C. M. de; PORTELA, M. C. C.; PEREIRA, J. O. P.; SANTOS, K. M. O. dos; NASCIMENTO, G. O. C. do..
A ingestão de alimentos que, além de fornecerem a nutrição, promovem a saúde, é de vital importância, como os alimentos funcionais adicionados de microrganismos probióticos, os quais auxiliam no equilíbrio da microbiota intestinal. Os alimentos adicionados de probióticos devem conter tais microrganismos em quantidades mínimas suficientes para oferecer efeito benéfico, ou seja, 106 unidades formadoras de colônia (ufc)/g de produto, ou 108 a 109 ufc/porção. O leite de cabra é um produto caracterizado por vantagens tais como glóbulos de gordura de menor tamanho, alta digestibilidade, ser hipoalergênico, além de um bom balanço de aminoácidos essenciais, o que o torna altamente recomendado para crianças e idosos. O mel de abelhas é um alimento energético no...
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Produto lácteo congelado; Leite de cabra; Caprino; Sorvete; Alimento preparado; Alimento funcional probiótico; Mel; Abelha; Goat milk; Ice cream; Frozen dairy products; Probiotics.
Ano: 2009 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/658268
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