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Agricultural development in the northern area of Thailand Thai Agricultural
Prapatana Sittisung.
Palavras-chave: Agricultural development; Northern area; Thailand; Production technology; Post harvest; Transportation; Marketing; Storage; Exports; Irrigation; Education; Research; ข้าวโพด; เทคโนโลยีการผลิต; เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว; การขนส่ง; การตลาด; การเก็บรักษา; การส่งออก; การให้น้ำชลประทาน; การศึกษา; การวิจัย; แรงงาน.
Ano: 1979 URL: http://anchan.lib.ku.ac.th/agnet/handle/001/3998
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Annona species. Repositório Alice
PINTO, A. C. de Q.; CORDEIRO, M. C. R.; ANDRADE, S. R. M. de; FERREIRA, F. R.; FILGUEIRAS, H. A. C.; ALVES, R. E.; KINPARA, D. I..
Taxonomy and botany; origin and distribution; major and minor production areas; ecological factors; properties; uses; genetic resources; genetic improvement; agronomy; harvest, postharvest and processing; economic information; conclusions and research needs.
Tipo: Livro científico (ALICE) Palavras-chave: Fruta; Annona; Annonaceae; Taxonomia; Produção; Recursos genéticos; Colheita; Pós-colheita; Processamento; Uso medicinal; Propagação vegetativa; Genetic resources; Genetic improvement; Harvest; Post harvest; Processing; Cherimoya; Soursop; Custard apple; Sugar apple.
Ano: 2005 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/890581
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Characterization of banana cultivar 'PA 42-44' fruits under regulated irrigation deficit in the North of Minas, Brazil. Repositório Alice
CASTRICINI, A.; COELHO, E. F.; COUTINH0, R. C.; LONDEM L. N..
The use of a suitable irrigation schedule that allows optimal banana growth and fruit quality along with increased water use efficiency is important for waste water reduction.
Tipo: Resumo em anais de congresso (ALICE) Palavras-chave: Musa; Post harvest; Irrigation scheduling.
Ano: 2011 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/907993
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MATHEMATICAL MODELLING AND IMMEDIATE AND LATENT QUALITY OF NATURAL IMMATURE COFFEE UNDER DIFFERENT DRYING CONDITIONS REA
Andrade,Ednilton T. de; Lemos,Isabella A.; Dias,Camila de A.; Rios,Paula de A.; Borém,Flavio M..
ABSTRACT This work aimed to study the immediate and latent effects of different relative humidities on the quality of dried coffee fruits, describe the drying kinetics of natural immature coffee (Coffea arabica L.), and evaluate the mathematical model that best fits the experimental drying data. The drying was carried out in a fixed layer dryer coupled to a composite air conditioning system in which the drying air was controlled with an air flow of 20 m3.min1.m−2, at a temperature of 40 °C, and at relative humidities of 10%, 17.5% and 32.5%. Manually harvested coffee fruits were used and dried to a mean water content of 0.120 dry basis (d.b). After drying, the kinetic curve and the physical and physiological properties were determined. The coffee was...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Drying kinetics; Coffea arabica L.; Post harvest.
Ano: 2019 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-69162019000500630
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Obtenção e identificação de levedura killer de frutos tropicais. Infoteca-e
LIMA, J. R.; VIANA, F. M. P.; GONÇALVES, L. R. B.; BRANDÃO, L. B.; ROSA, C. A..
2013
Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento (INFOTECA-E) Palavras-chave: Bioprospecção; Pós colheita; Frutos tropicais; Bioprospecting; Post harvest; Tropical fruits.
Ano: 2013 URL: http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/handle/doc/976609
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Produção integrada de Anonáceas no Brasil. Repositório Alice
BRAGA SOBRINHO, R..
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Pinha; Graviola; Cherimólia; Atemoia; Rastreabilidade; Pós-colheita; Sweet apple; Sour soup; Cherimoya; Atemoia; Traceability; Post harvest.
Ano: 2014 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/995529
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Qualidade do café conilon submetido à secagem em terreiro híbrido e de concreto. Repositório Alice
RESENDE, O.; AFONSO JUNIOR, P. C.; CORRÊA, P. C.; SIQUEIRA, V. C..
Avaliar a qualidade do café conilon (Coffea Canephora Pierre) depois da secagem em terreiro híbrido e de concreto, processado por via seca para as condições climáticas do Estado de Rondônia, foi o principal objetivo deste trabalho. O café foi colhido, manualmente, pelo sistema de derriça no pano, com teor de água de aproximadamente 50% (b.u.), separado por diferença de massa específica em três grupos: cerejas, boia e café mistura. Posteriormente, cada um dos grupos foi dividido em dois lotes e submetidos à secagem em terreiro híbrido e terreiro de concreto. A análise sensorial foi realizada pela degustação por especialista e a qualidade química do produto foi avaliada por meio das análises da acidez titulável, sólidos solúveis totais e condutividade...
Tipo: Artigo em periódico indexado (ALICE) Palavras-chave: Pós-colheita; Redução do teor de água; Post harvest; Moisture content reduction.
Ano: 2011 URL: http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/902250
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Radiometric density measurement for silage compaction in bunker silos CIGR Journal
Hoffmann, Thomas; Geyer, Sabine; Bittner, Jürgen; Kögler, Robert; Schima, Mirko.
Certain minimum densities should be targeted when storing silage in bunker silos.  However, farmers lack facilities to measure the actual density and then steer the compaction passes.  This study was aimed at developing a measuring device for onsite density measurement.  The basis of the measuring device was a source of caesium radiation with an activity of    37 MBq and a sodium iodide scintillation detector.  The measuring device used the backscattering method.  The source and detector were located in a measuring wheel that was connected with the tractor via the rear three-point linkage.  During measuring passes on bunker silos both the density increase in the case of several crossings and the elastic recovery of the material could be seen clearly.  In...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Post harvest; Storage; Feed silage compaction; Bunker silo; Silage density; Radiometric measuring device.
Ano: 2013 URL: http://www.cigrjournal.org/index.php/Ejounral/article/view/2486
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Sensory profile of eleven peach cultivars Ciênc. Tecnol. Aliment.
Cuquel,Francine Lorena; Oliveira,Charla Fátima Spezzatto de; Lavoranti,Osmir José.
The goal of this study was to evaluate the sensory profile of eleven peach cultivars grown in an experimental orchard located in the city of Lapa (PR, Brazil) in two seasons. The peach cultivars analyzed were Aurora I, Chimarrita, Chiripá, Coral, Eldorado, Granada, Leonense, Maciel, Marli, Premier, and Vanguarda. The sensory analysis was performed by previously trained panelists; 20 of them in the first season and 10 in the second season. The sensory evaluation was performed using Quantitative Descriptive Analysis, in which the following attributes were measured: appearance, aroma, flesh color, flesh firmness, flavor, and juiciness. The results showed preference for sweet, soft, and juicy fruits. Chimarrita, Chiripá, and Coral fruits showed better...
Tipo: Info:eu-repo/semantics/article Palavras-chave: Prunus persicae; Stone fruit; Hedonic test; Post harvest.
Ano: 2012 URL: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612012000100011
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