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Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Influence of temperature and storage time on anthocyanin stability of grape juice treated by hot filling.
Autores:  PADILHA, C. V. S.
LIMA, M. S.
PEREIRA, G. E.
LIMA, P. M. C.
Data:  2016-02-15
Ano:  2015
Palavras-chave:  Temperaturas
Armazenamento
Vitis vinifera
Uva
Suco de uva
Antocianinas
Grapes
Resumo:  The objective of this study was to analyze the storage temperatures on anthocyanins content of grape juices bottled hot, simulating inadequate cooling and storage conditions.

2015
Tipo:  Artigo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  16361

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/handle/doc/1036872

http://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/138938/1/Giuliano-451.pdf
Editor:  In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015.
Relação:  Embrapa Uva e Vinho - Artigo em anais de congresso (ALICE)
Formato:  1 Pen drive.
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