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Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  HPLC fractionation of peptides obtained after partial hydrolysis of a whey protein isolate.
Autores:  MELLINGER-SILVA, C.
STEPHAN, M. P.
AZEVEDO, T. de L.
BLOCH JUNIOR, C.
PRATES, M. V.
LAGO, R. C. A.
Data:  2012-10-15
Ano:  2012
Palavras-chave:  Proteína de soro de leite.
Peptídeo
Pepsina
Tripsina.
Tipo:  Separatas
Idioma:  Inglês
Identificador:  In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/936588
Direitos:  openAccess
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