Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Isolation of staphylococcus aureus, Salmonella spp. and Verotoxigenic Escherichia colin in bovine meats marketed in supermarkets and free fairs in Campo Grande - Mato Grosso do Sul.
Autores:  RAMOS, I. N. de A.
OVELAR, L. F. V.
MACHADO, M. de A.
ARECO, M. S.
PASQUATTI, T. N.
ARAUJO, F. R.
BIER, D.
RODRIGUES, R. de A.
Data:  2019-12-27
Ano:  2019
Palavras-chave:  Microbiological isolation
Real-tme PCR
Transmission
Meat
Resumo:  Cases of contamination of meat products that result in food outbreaks are most often caused by the transmission of Staphylococcus aureus through inadequate hygiene practices during slaughter and handling of meat, Salmonella, considered to be one of the most importante pathogenic microorganisms which may be presente in red meat, with the occurrence of outbreaks increasing considerably over the years and E. coli (VTEC) one of the main bactéria that can contaminate the meat, and can be potentially transferred from the intestine or bovine leather during slaughter

bitstream/item/207897/1/Isolation-of-Staphylococcus-aureus-Salmonella-spp..pdf
Tipo:  Resumo em anais de congresso (ALICE)
Idioma:  Inglês
Identificador:  17455

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1117805
Editor:  In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 30., 2019, Maceió. Resumos... São Paulo, SP: Sociedade Brasileira de Microbiologia -SBM, 2019.
Relação:  Embrapa Gado de Corte - Resumo em anais de congresso (ALICE)
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional