Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  Repositório Alice
País:  Brazil
Título:  Effect of CATA questions presentation order on sensory characterization of fruit smoothie by children and adolescents.
Autores:  ROCHA, W. S. da
ALCANTARA, M. de
BARROS, V. V. F.
OLIVEIRA, D. C. R. de
DELIZA, R.
Data:  2017-12-04
Ano:  2017
Palavras-chave:  Ciências sensoriais e perfil do consumidor
Check all that apply
Sensory characterization
Balancing terms
Resumo:  Sensory product characterization by consumer using check-all-that-apply (CATA) questions is increasing. However, there are still some methodological issues to sort out, and the order of presentation of the terms seems to be one of them, when the study is carried out by children and adolescents. This study aimed at investigating the influence of CATA questions presentation order on the sensory characterization of fruit smoothie by this public. The 20 terms, which were identified in previous studies with children and adolescents, were presented to participants in the fixed alphabetical and balanced orders.

SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017. Ref. 71751.
Tipo:  Separatas
Idioma:  Inglês
Identificador:  In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017.

http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1081444
Direitos:  openAccess
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional