Registro completo |
Provedor de dados: |
Infoteca-e
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País: |
Brazil
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Título: |
Healthy life and well-being for all.
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Autores: |
COSTA, J. R. da
KIILL, L. H. P.
PORTO, D. D.
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Data: |
2021-01-08
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Ano: |
2020
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Palavras-chave: |
Vida saudável
Contexto global
Produção Agrícola
Agricultura
Qualidade de Vida
Desenvolvimento Sustentável
Alimento
Sustainable development
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Resumo: |
The research has the challenge of developing technologies that are more efficient for agricultural production, seeking to contemplate the needs of food and other products in order to guarantee the population?s food safety. Therefore, as part of the research and innovation system, Embrapa has been contributing to meet society?s growing demands for the development of a dynamic, complex and, at the same time, more sustainable agriculture.
bitstream/item/220016/1/Healthy-life-and-well-being-2020.pdf
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Tipo: |
Capítulo em livro técnico (INFOTECA-E)
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Idioma: |
Inglês
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Identificador: |
978-65-86056-45-7
59309
http://www.infoteca.cnptia.embrapa.br/infoteca/handle/doc/1129105
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Editor: |
In: KIILL, L. H. P.; KATO, H. C. de A.; CALEGARIO, F. F. (Ed.). Good health and well-being: contributions of Embrapa. Brasília, DF: Embrapa, 2020.
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Relação: |
Embrapa Semiárido - Capítulo em livro técnico (INFOTECA-E)
(Sustainable Development Goals, 3).
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Formato: |
cap. 1, p. 11-19.
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