Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Chapter 07: USING CONJOINT ANALYSIS TO ASSESS CONSUMERS' ACCEPTANCE OF PST-SUPPLEMENTED PORK
Autores:  Halbrendt, Catherine K.
Pesek, John D., Jr.
Parsons, April
Lindner, Robert K.
Data:  1998-03-23
Ano:  1995
Palavras-chave:  Biotechnology
Pork products
Conjoint analysis
Willingness to buy
Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Resumo:  This book was originally published by Westview Press, Boulder CO, 1995.
Tipo:  Book Chapter
Idioma:  Inglês
Identificador:  564

http://purl.umn.edu/25973
Editor:  AgEcon Search
Relação:  Regional Research Project NE-165 Private Strategies, Public Policies, and Food System Performance>Book: Valuing Food Safety and Nutrition (1995)
Valuing Food Safety and Nutrition, edited by Julie A. Caswell; Part Two, A Comparison of Valuation Methodologies, Chapter 7.
Formato:  27

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional