Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Chapter 15: CONTINGENT VALUATION OF CONSUMERS' WILLINGNESS TO PURCHASE PORK WITH LOWER SATURATED FAT
Autores:  Halbrendt, Catherine K.
Sterling, Lesa
Snider, Sue
Santoro, Gail
Data:  1998-03-23
Ano:  1995
Palavras-chave:  Pork products
Reduced saturated fat
Contingent valuation
Willingness to pay
Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Resumo:  This book was originally published by Westview Press, Boulder CO, 1995.
Tipo:  Book Chapter
Idioma:  Inglês
Identificador:  572

http://purl.umn.edu/25979
Editor:  AgEcon Search
Relação:  Regional Research Project NE-165 Private Strategies, Public Policies, and Food System Performance>Book: Valuing Food Safety and Nutrition (1995)
Valuing Food Safety and Nutrition, edited by Julie A. Caswell; Part Three, A Closer Look at Performing Contingent Valuation, Chapter 15.
Formato:  23

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional