Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Innovations at the Borderline of Food, Nutrition and Health in Germany - A Systems' Theory Approach
Autores:  Menrad, Klaus
Data:  2011-01-19
Ano:  2001
Palavras-chave:  Food
Nutrition
Health
Food industry
Functional Food
Innovation system
Technological System
Germany
Agribusiness
Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Resumo:  This article deals with the innovation system in Germany at the borderline of food, nutrition and health. After an overview over existing concepts to analyse innovations in system theory, the major factors (technologies, economic competence, institutional infrastructure, development block) are studied which determine the innovation system in this area in Germany. Afterwards recommendations are outlined on how to modify the innovation system in future.
Tipo:  Journal Article
Idioma:  Inglês
Identificador:  ISSN 0002-1121

http://purl.umn.edu/98905
Relação:  German Journal of Agricultural Economics> Volume 50, Issue 6, 2001
Formato:  11
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional