Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  Ethnic food preferences in the Spanish market
Autores:  Camarena-Gomez, Dena M.
Sanjuan, Ana Isabel
Data:  2008-10-24
Ano:  2008
Palavras-chave:  Choice experiment
Ethnic food
Consumers
Food Consumption/Nutrition/Food Safety
Resumo:  A labelled choice experiment is conducted in order to investigate preferences of Spanish consumers towards ethnic cuisines. In particular, the three best known cuisines, Mexican, Arab and Asian, are considered, across three consumption situations: restaurant, take-away and at home. Wald statistics are applied in order to assess the differential marginal utilities of ethnic food in alternative consumption situations, and the appropriateness of considering a linear effect in price.
Tipo:  Conference Paper or Presentation
Idioma:  Inglês
Identificador:  http://purl.umn.edu/44421
Relação:  European Association of Agricultural Economists>2008 International Congress, August 26-29, 2008, Ghent, Belgium
Formato:  4
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional