Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  COST OF AND APPROACHES TO HACCP IMPLEMENTATION: AN OYSTER INDUSTRY EXAMPLE
Autores:  Hinson, Roger A.
Whitley, Daniel B.
Data:  2004-10-29
Ano:  2003
Palavras-chave:  Agribusiness
Resumo:  As the result of highly visible events that involve food safety (some involving oyster consumption), HACCP programs have been developed to help assure safety. A protocol for seafood products, developed cooperatively by regulators and industry, is in place. The cost of such programs has not been documented. This research used the case-study approach to identify alternative HACCP systems and to estimate the implementation and operating costs of those systems in the oyster-processing industry.
Tipo:  Journal Article
Idioma:  Inglês
Identificador:  15249

http://purl.umn.edu/27054
Editor:  AgEcon Search
Relação:  Journal of Food Distribution Research>Volume 34, Number 03, November 2003
Formato:  9

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional