Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Registro completo
Provedor de dados:  AgEcon
País:  United States
Título:  CONSUMER ACCEPTABILITY OF FROZEN MEAT
Autores:  Jensen, Farrell E.
Trieb, Sykes E.
Data:  2002-09-26
Ano:  1974
Palavras-chave:  Consumer/Household Economics
Resumo:  Authors investigate the probability of substituting frozen meat for fresh meat. Their findings indicate that the probability of success for frozen meat as a substitute for fresh meat has not changed significantly in the past twenty years.
Tipo:  Journal Article
Idioma:  Inglês
Identificador:  5594

http://purl.umn.edu/26620
Editor:  AgEcon Search
Relação:  Journal of Food Distribution Research>Volume 05, Number 3, September 1974
Formato:  8

application/pdf
Fechar
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional